How to Make Seafood Ramen Nood☆魚介系塩ラーメンの作り方

How to Make Seafood Ramen Nood☆魚介系塩ラーメンの作り方

今回は2種類の魚介スープを合わせて塩ラーメンを作りました。

BGMなしhttps://youtu.be/sdzjZ9Yp03A

[材料]

・乾物スープ
水         600g
ヒラヤ貝(無ければホタテ貝柱などで代用可能) 5g
カタクチイワシ  8g
鯵干し      11g
鯖節       10g
昆布       7g

・鯛だし
水   600g
鯛あら 300g

・塩タレ
昆布    6g
アンデス紅塩         5g
燻製フルールドセル(普通の塩で代用可能) 8g
砂糖             8g
日本酒(料理酒)       65g
水              110g

・麺
国産キタノカオリ(強力粉)  200g
岩塩紅塩 (塩なら代用可能) 2g
かんすい (蒙古王)     2g
水              90g

・香味油
ニンニク   1片
青い部分ネギ
サラダ油   80g

・ローストビーフ
牛ロース  300g前後
サラダ油  30g
ニンニク  1片

・トッピング
ネギ
水菜

his time, I made salt ramen with two kinds of seafood soup.

[Materials]

Dry soup
600g water
5g Hiraya shell (if there is no scallop, etc.)
8g sardines
11g dried persimmons
10g bonito flakes
7g kelp

-Sea bream soup
600g water
300g Sea bream

Salt sauce
6g kelp
5g Andes red salt
8g Smoked Fleurd cell (can be substituted with ordinary salt)
8g sugar
65g Sake (cooked sake)
110g water

Noodles
200g Domestic Kitano Kaori (Strong Flour)
2g of salt edbenith (salt can be substituted)
2g baking
90g water

Flavor oil
1 clove of garlic
Blue part leek
80g salad oil

Roast beef
300g Beef loin around
30g salad oil
1 clove of garlic

Toppings
Leeks
Mizuna

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