【パスタレシピ】失敗しない本場のカルボナーラの作り方  Pasta recipe Don’t fail carbonara

【パスタレシピ】失敗しない本場のカルボナーラの作り方  Pasta recipe Don’t fail carbonara

今回は失敗しないカルボナーラの作り方です。

本場のカルボナーラの作り方と同じように、
生クリームは使わず、全卵を使用して作りました!

本場のカルボナーラはペコリーノロマーノとグアンチャーレを使用しますが、今回はスーパーで買えるブロックベーコンとパルミジャーノレッジャーノとペコリーノロマーノを半分づつ使って作りました。

チーズはなるべくパルミジャーノレッジャーノを使うとお店の味になるので、手に入るようであれば、パルミジャーノレッジャーノが望ましいですが、

なければパルメザンチーズでもOK!

キコノヒト さんよりご紹介いただきました!

● 使用している調理器具 ●

パスタ茹で鍋 https://amzn.to/2JmLpvZ

使用パスタ https://amzn.to/2pNwB2P

使用チーズ https://amzn.to/2BEAV70

使用カメラ https://amzn.to/2NbfyQe

This time is how to make a carbonara that will not fail.

In the same way as how to make a real carbonara,
Do not use fresh cream, made using whole eggs!

The authentic Carbonara uses Pecorino Romano and Guanchare, but this time I made it using block bacon and Parma di Norregiano and Pecorino Romano, which are available at supermarkets, half by half.

Cheese can be tasted in the shop as much as possible using Parmese Noreggiano, so if it is available Parmese Noreggiano is preferable

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